« Het is bijna zover... | Hoofdmenu | Ellen Vaneynde is Schoonste Boerin van Vlaanderen 2013-2014 »

Vanavond, 12 januari, wordt de Schoonste Boerin verkozen

Na een zeer intensieve periode weten we vanavond rond 22 uur wie de kersverse Schoonste Boerin van Vlaanderen 2013-2014 is.

De voorbije dagen waren de dames actief met allerlei praktische proeven tijdens Agriflanders, dé landbouwbeurs van Vlaanderen. Hoe die verliepen, lees je hier: http://www.facebook.com/deschoonsteboerin

Vanavond om 20 uur start dan de finale verkiezingsavond in het forum van Flanders Expo te Gent. Daar zullen de dames in een wervelende show aan het Vlaamse publiek laten zien waarom zij de titel van Schoonste Boerin verdienen.

Helaas kan er maar eentje met de titel gaan lopen, want de 9 finalistes zijn stuk voor stuk waardige vertegenwoordigers van de moderne Vlaamse landbouw. De winnares zal hoe dan ook een uitmuntende ambassadrice zijn.
Het zal een 'madam' zijn die straalt, eentje die stevig met beide voeten op de grond (en soms ook in de grond) staat. Ze is een dame die weet wat er in de wereld te koop is. Ze is een hedendaagse vrouw die zich ook graag mooi maakt, die al eens een 'sortietje' durft te zetten buiten de tijd die ze doorbrengt op het bedrijf. Ze beschikt bovendien over stevige managementscapaciteiten die nodig zijn om haar bedrijf te runnen. Maar, dat maakt ze uniek, ze overstijgt ook het eigen bedrijf, want ze beschikt over een duidelijke visie over waar de Vlaamse landbouw vandaag voor staat.

Wij tellen alvast af naar de bekendmaking..

 

Posted on januari 12, 2013 | Permalink

Reacties