« Vanavond, 12 januari, wordt de Schoonste Boerin verkozen | Hoofdmenu | Wie zoekt, zal vinden… »

Ellen Vaneynde is Schoonste Boerin van Vlaanderen 2013-2014

DSC_1945
Deze avond vond voor een uitzinnig publiek de finale van de Schoonste Boerin 2013-2014 plaats in het forum van Flanders Expo, ter gelegenheid van AgriFlanders. Het publiek zag een wervelende show met afwisselend defilés, optredens en enkele vragenrondes. Een jury bestaande uit 9 personaliteiten uit de landbouwwereld beoordeelden de kandidates tijdens deze verkiezingsavond op kenmerken als spontaniteit, assertiviteit, gezond boerinnenverstand, uitstraling en mondigheid.

Vooraleer de jury de nieuwe Schoonste Boerin bekend maakte, werd de publieksprijs uitgereikt. Ruim 5000 mensen stemden de afgelopen maand op de kandidaat die zij het sympathiekst vonden. Het was Veerle Liesens uit Dilsen-Stokkem die de prijs in de wacht sleepte. Zij mag nog voor de zomer mee op reis naar Rhodos met bijbehorende fotoshoot.

Daarna begon het spannende aftellen naar de Schoonste Boerin zelf. Veerle Liesens mocht meteen opnieuw naar voren treden. Zij werd verkozen tot derde Schoonste Boerin van Vlaanderen, gevolgd door Lynn De Vloo op de tweede plaats.

Het is Ellen Vaneynde die zich sinds enkele uren de Schoonste Boerin van Vlaanderen 2013-2014 mag noemen. Zij krijgt van de invoerder COFABEL een John Deere tractor voor 1 jaar en een powertool van HITACHI. En dan is er natuurlijk nog die exotische reis met professionele photo-shoot voor de zomer samen met de tweede en derde Schoonste Boerin.

Het worden drukke dagen voor de winnende boerinnen!

Posted on januari 13, 2013 | Permalink

Reacties